Gehandicapt Lunteren tevreden met een punt bij ESA

4 december 2013 om 00:00 Sport

LUNTEREN - ,,Patrick van Norden (enkel) en Mark van der Weerd (knie) zijn we tot de winterstop al kwijt. En Johan Pater kreeg problemen met zijn knie tijdens de warming-up voor ESA. Dan mis je wel drie bepalende spelers en moet je anders voetballen. Als het dan 1-1 wordt, moet je tevreden zijn'',stelde Amir Hashemi.

De Lunteren trainer zag de eerste helft veel strijd met weinig kansen. De Arnhemmers hadden wel een veldoverwicht. De 0-0 ruststand was een logische.

In het tweede bedrijf gingen beide teams iets meer vooruit spelen. Zowel ESA als Lunteren ging op zoek naar een driepunter. Die leek naar Lunteren te gaan. Een kwartier voor tijd kapte Mark Drijvers de bal terug op Tonnie Otten. De meegekomen verdediger stelde Jelle Neumann in staat snoeihard de 0-1 binnen te schieten.

Het gevoel van Hashemi dat de winst nog niet binnen was, bleek  juist. Even later schoot Reginald Stewa uit een chaotische situatie de gelijkmaker binnen. ,,Dat was ook het juiste resultaat'', meende de trainer. ,,Gezien het feit dat het gat met ESA drie punten blijft, een goed resultaat.''

Jelle Neumann (foto) scoort doorlopend voor Lunteren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie