SDS '55 verzaakt bij sterk De Treffers

4 december 2013 om 00:00 Sport

WEKEROM - ,,Het leek wel of Sint Nicolaas vandaag al bij De Treffers aanwezig was. SDS speelde ongelooflijk zwak. Het was boter aan de galg smeren", filosofeerde SDS '55 trainer Jan Fluit.

De Wekeromse topper ging met 5-2 bij De Treffers ten onder.

,,In de eerste helft was het heel matig. De tweede helft een stuk beter. Maar uiteindelijk hebben we verdiend verloren", analyseerde Fluit verder.

Hij zag zijn ploeg na een 1-0 achterstand (Rutger Janssen) nog wel langszij komen. ,,Evert Bouw maakte de gelijkmaker. Niet veel later kwam Michiel Jansen een teenlengte tekort de 1-2 te scoren. Wie weet hoe het dan was gelopen", vroeg Fluit zich af.

De Treffers kreeg vijf kansen en wist vier keer te scoren. ,,Een effectieve ploeg die ons het spel liet maken en goed counterde. Martijn Tielemans, Stefan Visser, Michael Albers en Mike Nijenkamp brachten de stand op 5-1. Michel Jansen scoorde nog uit een corner met een kopbal de 5-2", somberde Jan Fluit.

De trainer zag de concurrenten Ostrabeke en DUNO D iets verder weglopen. ,,Daar kijk ik nu nog niet naar. Zaterdag wacht de derby tegen Otterlo. Een mooie affiche ons te herstellen", sloot Fluit af.

Doelpunten: 1-0 Rutger Janssen; 1-1 Evert Bouw; 2-1 Martijn Tielemans; 3-1 Stefan Visser; 4-1 Michael Albers; 5-1 Mike Nijenkamp; 5-2 Michiel Jansen.