Geen beloning Harskamp bij Prins Bernard

4 december 2013 om 00:00 Sport

HARSKAMP - Harskamp heeft een verdiende (0-0) punt weggehaald bij het op de vierde plaatst staande Prins Bernard.

,,Een groot compliment aan de ploeg. Als er een ploeg had moeten winnen waren wij het. Maar een uit een corner ingekopt doelpunt (Aldo van Norel) werd wegens buitenspel afgekeurd. De regels zijn kennelijk veranderd. Maar dat wisten we niet", grapte Harskamp trainer Ronald de Roos.

Maar inwendig was de trainer daarover zwaar teleurgesteld. ,,Eindelijk een reeks van acht nederlagen op rij onderbroken. En dat met een zeker niet volledige ploeg. Onder andere Arnand van Norel, Karel Pater en Danny Burgwal ontbraken wegens blessures."

De trainer ging verder: ,,Ik kon pas vanmorgen (zaterdag, red.) een elftal in elkaar zetten. Maar de club heeft er alles aan gedaan dat goed te regelen. Zo was Harm van Rooijen bereid in te vallen. Grote klasse. Het elftal heeft het goed opgepakt en laten zien dat Harskamp beter is dan de stand doet vermoeden.

Harskamp had de beste kansen. Maar met name Luc Riezebos had weinig geluk. ,,De eerste kans legde hij af op Aldo (Van Norel, red) waarbij zelf gaan ook een optie was. De tweede kans werd door de doelman gepareerd", besloot De Roos.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie