Vierde nederlaag op rij Edesche Boys

4 december 2013 om 00:00 Sport

EDE - ,,Edesche Boys verloor met 2-1 bij Wilp. Een ploeg waar ik meer van had verwacht. Zij zijn uit de vierde klasse gedegradeerd. Maar wij hebben het spel gemaakt", oordeelde Edesche Boys trainer Adil Lahrech.

De Edese vijfdeklasser stond wel weer met lege handen. Met een ritsafwezigen waaronder Wesley van de Kraats, Mohammed Ben Ali, Giovanni Lourens, Mohamed ben Ahmed was het even puzzelen voor de Boys trainer.

,,Dat klopt.  Een aantal spelers maken andere keuze dan spelen voor het eerste elftal. Dat respecteer ik. Maar het team wat er nu stond heeft in ieder geval hard gewerkt. Maar de verdiende beloning bleef uit."

Wilp nam binnen een kwartier een 1-0 voorsprong door Marijn Wijngeeren.  ,,Er waren genoeg kansen op de gelijkmaker. De mooiste pal voor rust. Maar Khalid Koukouh koos voor breed leggen in plaats van voor eigen succes te gaan. Dat pakte verkeerd uit", had Lahrech gezien.

In de tweede helft bracht Jamai Bouzambou de stand op 1-1. ,,Een mooi doelpunt. Maar Adem Durmus, die een paar goede reddingen had, ging in de fout. Hij speelde een bal door het midden. Mark Wolters was er als de kippen bij: 2-1", besloot de trainer.