PDR public relations wint FD Gazellen Award

4 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De Edese ondernemer Peter Pors van PDR public relations ontving dinsdag uit handen van Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Award. Een bekroning op de omzetgroei die het bedrijf in de afgelopen drie jaar realiseerde. Hiermee behoort PDR public relations bij de topondernemingen van Gelderland.

Pors is trots op de prijs en verklaart de gezondheid van zijn bedrijf door een verandering in het denkproces van ondernemers. ,,Ik zie dat veel ondernemers het belang van naamsbekendheid al kennen. Toch weten ze vaak niet hoe ze dit succesvol kunnen realiseren. Met PDR public relations bieden wij een unieke manier om gezien te worden en actief te bouwen aan het imago. Hierbij focussen we op een ideale balans tussen investering en resultaat."

Financieel gezond

Jaarlijks doet Het Financieele Dagblad onderzoek naar ondernemingen in Nederland die snel groeien. Criteria om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Award is een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar. Daarnaast zijn alle winnaars van de award financieel gezond. Dit betekent dat er geen verliezen zijn geleden en de jaarrekening en het betaalgedrag positief worden gewaardeerd door Graydon.

Over PDR public relations

PDR public relations is een PR-bureau dat publiciteit en bekendheid realiseert voor bedrijven, instellingen en de overheid. Vanuit Ede bouwt het bureau dagelijks aan meer bekendheid, fans en omzet voor haar opdrachtgevers in de Benelux.

Meer informatie: www.pdr.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie