IJzersterke vertolker Jeroen Kant in De Bospoort

5 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De Bospoort is opnieuw de locatie voor een geweldige artiest: Jeroen Kant. Live Stage Marnix presenteert op 12 december deze ijzersterke vertolker van zijn zeer originele Nederlandstalige liedjes.

Tragisch - komisch - poëtisch - bezield - eigenzinnig - en volkomen origineel. Dat zijn de trefwoorden die horen bij Jeroen Kant. Er is heel wat gebeurd met Jeroen Kant sinds zijn optreden bij Live Stage Marnix in 2010.

Toen speelde hij vooral liedjes van zijn eerste cd ' 't Komt Wel Goed', nu is hij twee cd's verder. Na 'Goud Of Op Je Bek Gaan' in 2011 en dit jaar 'De Lafaard Kapitein'. In 2011 won hij de publieksprijs van 'De Grote Prijs Van Nederland' in Paradiso. In 2012 speelde hij 11 dagen lang zeer succesvol zijn eenmansvoorstelling in zijn zelfgebouwde theater/saloon op Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch.

Kant speelt op kleine podia variërend van bierbarren tot tostitenten, maar ook op grotere, zoals dit jaar onder meer op Concert at Sea, De Wereld Draait Buiten, Into The Great Wide Open (Vlieland) en voor het tweede jaar op rij op Theaterfestival Boulevard. Ook was hij een zomer lang te zien in het TV-programma 'De Beste Singer Songwriter Van Nederland'.

Jeroen Kant doet wel iets denken aan illustere voorgangers als Cornelis Vreeswijk en Bram Vermeulen, maar hij blijft bovenal zichzelf. Zonder een blad voor de mond te nemen loodst hij zijn publiek al predikend, zingend, lallend en dichtend door zijn charmant brakke wereld.

Jeroen Kant en De Bospoort is een prachtige combinatie. Daarom wordt reserveren, via reservering@livestagemarnix.com voor dit laatste concert van Live Stage Marnix in 2013, zeer aanbevolen.

Concert: Jeroen Kant.

Locatie: Café De Bospoort (feestzaal), Bospoort 1, Ede.

Datum: 12 december 2013

Deur open: 20:15 uur.

Aanvang: 20:45 uur.

Entree: 8 euro; voor gereserveerde kaarten en 9 euro aan de zaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie