Sister Fish: ontspanning voor de voeten

6 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Voeten hebben veel te verduren; ze worden opgesloten in knellende schoenen en zo brengen ze ons overal naartoe. Des te belangrijker is het om ze af en toe goed te verwennen. Dat kan bij Sister Fish, dat op 5 december jongstleden haar deuren opende aan de Arnhemseweg. Eigenaar Arjan Bloemendal: „Laat uw voeten optimaal genieten van onze GarraRufa-visjes."

door MarloesKleijer

Arjan runt Sister Fish samen met compagnon Bertus Meurs. „Het idee ontstond afgelopen zomer. We waren samen in Turkije op vakantie in een heel luxe resort waar ook visbaden waren. Binnen no time waren we verkocht en al snel ontstond er een serieus bedrijfsplan. In Ede en omgeving bevond zich nog geen dergelijk wellness-centrum.” Inmiddels is Sister Fish een feit. „U kunt bij ons terecht voor een behandeling met de GarraRufa-visjes, maar we beschikken ook over twee voetmassageapparaten. Als uw voeten zich lekker voelen, voelt u zich opperbest.”

Sister Fish-behandeling

Een Sister Fish-behandeling varieert, afhankelijk van uw eigen wensen, van vijftien tot 45 minuten. Voor behandeling worden de voeten volledig gedesinfecteerd. „Daarna is het een kwestie van ontspannen”, aldus Arjan. „De visjes doen hun werk. In het begin kietelt het even, sommige mensen vinden het zelfs een beetje eng, maar daarna voelt het als een heerlijke massage. De voeten voelen na de behandeling zacht en ontspannen aan.” Hierop volgend kan gebruik worden gemaakt van een voetmassageapparaat. Daarnaast is er ook nog een complete massagestoel.

Het GarraRufa-visje

De GarraRufa-visjes van Sister Fish worden gekweekt in Almere, maar komen oorspronkelijk uit het Midden-Oosten. Ze zijn 3,5 tot 4 centimeter lang. Ze ‘knabbelen’ altijd, ook als ze geen honger hebben. Ze halen zo de dode huidcellen van de voeten af, waardoor de huid wordt gerevitaliseerd. Arjan: „Na de behandeling bent u voor langere tijd van de dode huidcellen af."

De waterbakken worden na elke behandeling volledig ververst met behulp van de modernste waterzuiveringstechniek. „Zuiverheid en hygiëne zijn voor ons de belangrijkste motto’s.”

Welkom

De gastvrouwen van Sister Fish - Jannie, Gonda en Marinda - ontvangen u met open armen. „U bent alleen, bijvoorbeeld tijdens uw lunchpauze, maar ook in groepen van maximaal tien personen van harte welkom. Heeft u iets te vieren? Dan kunnen wij ook voor een hapje en een drankje zorgen. Gun uw voeten wellness.”

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Sister Fish 8a

Arnhemseweg 8a, 6711 HA Ede

0318-652197

info@sisterfish.nl

www.sisterfish.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie