Advendo knokt zich terug tegen De Treffers

11 december 2013 om 00:00 Sport

EDERVEEN - ,,De eerste helft was niet geweldig van onze kant. Het was lang aan weerskanten aftasten. Het was dan ook een bittere pil dat in de laatste vijf minuten De Treffers door twee doelpunten van de nummer 7 (Martijn Tieleman) op 0-2 kwam'', keek Cees Spek terug op de eerste drie kwartier.

In de rust greep de Advendo trainer in. Verdediger Christiaan van de Fliert werd ingeruild voor een extra aanvaller (Niels van Ginkel). Advendo zette de ploeg uit Groesbeek onder druk. Via een strafschop, na een overtreding op hemzelf,van Jarco van den Dikkenberg  kwam de thuisploeg terug tot 1-2. Maar weer Tieleman leek het duel op slot te gooien: 1-3.

Echter twee keer Jaap van Dooren zorgde rond de tachtigste minuut voor de 2 en 3-3. Martijn van den Dikkenberg en Peter Roks stonden aan de basis.

In de laatste minuten was Advendo nog dicht bij de volle winst. Jarco van den Dikkenberg zag zijn poging via de lat overgaan. En de Treffers doelman keerde een vrije trap van Dennis van Roekel.

,,Een fantastische tweede helft. Ook na de 3-3 bleven wij één op één spelen. Er had meer ingezeten'', concludeerde Cees Spek.

Jaap van Dooren, hier op archief foto, toonde zich met twee doelpunten trefzeker.