Ede/Victoria stunt tegen koploper AGOVV

11 december 2013 om 00:00 Sport

EDE - ,,De winterstop komt voor ons eigenlijk te vroeg. We zitten met Ede/Victoria echt in een flow. Dat we van koploper AGOVV met 1-0 winnen, is fantastisch. Je wilt niet weten hoe trots ik ben op het team'', liet een uitgelaten Mohamed Hamdaoui blijken.

,,Ik had de jongens vooraf aangegeven heel compact te spelen. AGOVV mocht het spel maken. Wij gokten op balverlies. En dan snel onze hele snelle vleugelspitsen aanspelen. Bovendien had ik gevraagd net zo veel strijd te leveren als in de laatste weken. Op dat facet zouden wij het sowieso winnen van AGOVV'', wist de trainer.

Het eerste bedrijf waren er weinig kansen. Ede/Victoria had goed het oog op de lange ballen. ,,En als het een keer gevaarlijk werd, stond daar Fabian Labrijn. Die won alles. Bovendien keepte Brandon Rorijs een wereldpartij.''

Een minuut of twintig voor tijd viel de 1-0. Vanaf de zijkant stelde Geoffrey van de Kamp Martin Rozeboom in staat de 1-0 aan te tekenen. ,,AGOVV ging één op één spelen. Wij kregen drie grote kansen via Rozeboom, Ismaël Koubaa en Jamahl Voois. Daar had de 2-0 moeten vallen. Gelukkig had het achteraf geen gevolgen'.''

Mohamed Hamdaoui, die als ook zijn staf blijft, graag nog een jaar wil doorgaan bij Ede/Victoria, staat met zijn team in de tweede periode met twaalf punten uit vier duels samen met Vierhouten boven aan.

Martin Rozeboom, hier op archief foto, maakte de hele belangrijke 1-0 tegen AGOVV. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie