Remise handballers Reehorst

8 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Reehorst is er voor de derde achtereenvolgende week niet in geslaagd een wedstrijd te winnen. Dit keer kwamen de Edenaren bij HaStu 2 in Nijmegen niet verder dan een 26-26 gelijkspel.

De eerste minuten van de wedstrijd waren voor Reehorst, dat vlot naar een 2-5 voorsprong snelde, maar even zo gemakkelijk werd dit weer weggegeven. Bij rust stond de formatie van coach Marco Meijeringh twee doelpunten achter.

Direct na rust werd zelfs een achterstand van drie doelpunten genoteerd, maar langzamerhand kwamen de Nijmeegse studenten in ademnood en was het Reehorst dat wat beter ging spelen.

Echter onvoldoende om de wedstrijd definitief op slot te gooien. Een laatste fraaie actie van Reehorst uitblinker Yaniek van Montfort strandde op de uitstekende keeper van HaStu en werden de punten gedeeld.

Zaterdagavond speelt Reehorst tegen het Arnhemse UDI'96 en is het is te hopen dat er wat meer teamspirit bij Reehorst aanwezig is. De wedstrijd in Sporthal De Reehorst vangt aan om 20.35 uur.