Duurzaam samenwerkingsverband VandenBerg Ede

9 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - DuurzaamNL geeft VandenBerg Installateurs uit Ede een nieuwe impuls. Per 22 november is het bedrijf een duurzaam samenwerkingsverband aangegaan met het AmersfoortseDuurzaamNL, een innovatieve dienstverlener op het gebied van integraal technisch beheer en onderhoud van woningen, gebouwen en infrastructurele kunstwerken.

Samen met VandenBerg gaan zij enkele nieuwe initiatieven starten, gericht op het verduurzamen van gebouwen en levensbestendig maken van woningen. Denk hierbij aan het installeren van onder andere zonnepanelen, warmtepompen en woonhuis automatisering (domotica).

Ook gaat VandenBerg deel uitmaken van BRANDTotaal: een dochterbedrijf van DuurzaamNL dat onderhoud op brandpreventie- en detectiemiddelen uit handen neemt.

Hans Herbrink van DuurzaamNL: ,,Wij verwachten met deze samenwerking onze dienstverlening nog verder te kunnen optimaliseren en onze klanten nog beter te kunnen bedienen."

Beide bedrijven zijn ervan overtuigd een betrouwbare partner in elkaar te hebben gevonden en gaan de toekomst samen vol vertrouwen tegemoet. Gert van den Berg: ,,Voor de klanten zullen er enkel positieve veranderingen merkbaar zijn. Wij blijven het vertrouwde adres voor al uw installatiewerkzaamheden en garanderen u de service en kwaliteit die u de afgelopen 15 jaar van ons gewend bent."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie