Irma Dee met DeePlugged in Café Substitute Ede

9 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De Edese Irma Dee verzorgt donderdag 12 december met haar nieuwe formatie DeePlugged de hele avond live muziek in Café Substitute aan het Museumplein in Ede. De toegang is gratis.

DeePlugged is een nieuwe semi-akoestische formatie van de Edese zangeres Irma Dee. Ze is deze formatie gestart om ook naast haar eigen muziek, een wat breder publiek te bereiken.

DeePlugged zet een repertoire neer van eigentijdse covers, maar is meer dan een coverband. Hits van nu worden op een smaakvolle manier in een eigen jasje gestoken. Ook schuwt de band het niet om eigen interpretaties te spelen van hedendaagse dance-hits van de populairste dj's.

Dit geheel wordt gelardeerd met een aantal songs van eigen hand. In de basisformatie bestaat DeePlugged uit zang, toetsen, akoestische gitaar, elektrische gitaar en percussie. DeePlugged staat altijd garant voor een sfeervolle avond, en kan door haar kleine bezetting weggezet worden in zowel kleinere als grotere ambiances.

Het optreden van donderdagavond 12 december moet gezien worden als een presentatie van DeePlugged. Aanvang: 20:30 uur.

Het optreden wordt mogelijk gemaakt door sponsoring van kapsalon PeopleBehind The Mirror, Drukkerij Atrip, Videograaf Ton Gerritsen, Vanity Fashion, Boerema Geluidstechniek en Café Substitute.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie