'Geluk geef je door!'

10 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Compleet verrast en diep ontroerd is de winnares van de actie 'Geluk geef je door!'." Carla Oelderik uit Bennekom is, zonder dat zij ervan op de hoogte was, door haar dochter Wendy opgegeven voor de 'Geluk geef je door dag'!" Deze dag is georganiseerd door schoonheidsspecialiste Chantal Creemers van Moment of Zen en kapster Esther Mulder van Esshair in Ede.

Dinsdag 10 december werd Carla Oelderik warm onthaald en volledig in de watten gelegd met een stijlvol nieuw kapsel bij Esshair en een ontspannende gezichtsbehandeling en avond make-up bij Moment of Zen en tot slot een verrassingsdiner voor twee bij de Bourgondiër.

Na de Rise and Shine gezichtsbehandeling zucht Carla Oelderik al: ,,Mijn dag kan nu al niet meer stuk, ik ben zo heerlijk ontspannen, ik voel me werkelijk als een prinses!" Als mooie en blijvende herinnering aan deze dag is door Ted Walker een foto van het eindresultaat gemaakt, een stralende en prachtige dame die gezien mag worden.

Esther en Chantal: ,,Met dit initiatief willen wij mensen inspireren een moment van geluk door te geven aan een ander. Zeker in deze tijd waarin veel mensen het moeilijk hebben. Op onze oproep wie het verdient om eens helemaal in het zonnetje gezet te worden met een volledig verzorgde verwendag, hebben we zoveel hartverwarmende inzendingen ontvangen."

Vanwege de bijna onmogelijke keuze uit de top vier is uiteindelijk besloten om alle kandidaten geëindigd bij de laatste vier met een kappers-, gezichtsbehandeling of massage te verrassen. Dat ze waren opgegeven door iemand die het hun gunde maakte al zo veel indruk op alle kandidaten. ,,Dat er aan je gedacht wordt, een mooier cadeau kan ik eigenlijk niet krijgen", zei een van de gelukkigen.

Carla sprong er echter uit doordat zij naast de nodige tegenslag op gezondheidsgebied en met hun eigen kinderen al volwassen, toch besloten om een jong kind een fijne toekomst te geven door hem een warm en liefdevol gezin te bieden. Daarmee geven zij ook geluk door aan een ander. Dochter Wendy schreef daarnaast nog: ,,Mijn moeder staat altijd voor iedereen klaar, en recentelijk heeft mijn vader zijn baan verloren. Geld voor luxe dingen is er nu niet. Maar ze verdient het nog het meest omdat ze de allerliefste moeder is die je je kan wensen."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie