Veel informatie uitwisseling tijdens autismemarkt Ede

13 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG) en Welstede hielden woensdag voor de eerste keer een autisme informatiemarkt in het gemeentehuis van Ede. Tussen 19.00 en 21.00 uur bezochten vele belangstellenden de markt. Voorafgaand aan de markt konden de deelnemende organisaties en medewerkers van de gemeente met elkaar netwerken.

Het doel van de markt, waar ruim twintig organisaties vertegenwoordigd waren, is belangstellenden kennis te laten maken met de verschillende organisaties in Ede en omgeving die diensten aanbieden op het gebied van ondersteuning bij autisme. Denk hierbij aan opvoeding en onderwijs, vrije tijd, zorg en wonen, begeleiding, informatie en advies. Ook de gemeente was aanwezig met een informatietafel, waar mensen met vragen terecht konden.

Er werden deze avond veel gesprekken gevoerd met de bezoekers van de markt en er is veel informatie verstrekt. Ook de, bij de markt aanwezige, tentoonstelling met schilderije kreeg veel waardering. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond.

Het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG) bestaat uit ruim vijftig verschillende organisaties die betrokken zijn bij autisme. De organisatie was in handen van de volgende SAG partners: AB het spectrum, Arta, IBASS, MEE Veluwe en Philadelphia.

Meer informatie: www.autismegelderland.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie