Volop kerst in Ede-Centrum

16 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Zo kort voor de kerstdagen zijn er ook dit jaar weer volop activiteiten gepland. De ondernemers van Ede-Centrum doen er alles aan het de bezoekers naar de zin te maken.

Zoals de slogan klinkt: Wéér Ede-Centrum! zal de kerst ook dit jaar niet ongemerkt voorbij gaan. Na de laatste van vier gratis parkeermiddagen op woensdag 18 december van 13.00-18.00 uur worden op vrijdagavond (koopavond) 20 december door heel Ede-Centrum weer tal van gezellige sfeerpleinen ingericht waar de bezoekers de handen kunnen warmen aan een gezellig kampvuur en warme chocolademelk of glühwein.

Op het Doelenplein komt een heuse schaatsbaan waar de kinderen passende schaatsen kunnen lenen en heerlijk hun rondjes kunnen draaien op het (kunst)ijs. De traditionele arrenslee zal de hele avond tussen het winkelende publiek doorlopen.

Op zaterdagmiddag 21 december zal op het Oude Kerkplein de kerstwereld worden gehouden. Een gezellig ingericht plein met veel kerstbomen en lekkere hapjes, drankjes en veel muziek. Verschillende partijen bieden de bezoekers hun waren aan en zorgen voor een gezellige sfeer en veel plezier. Door de straten van Ede-Centrum zal verder veel muziek klinken en ook dan maken de paarden van de arrenslee weer overuren.

Maandag 23 december is er een extra koopavond waarbij het verblijf van het winkelend publiek in Ede-Centrum graag verblijd wordt met gezellige kerstmuziek.

De laatste activiteit in 2013 is 31 december. In tegenstelling tot wat eerder in sommige kranten stond vermeld, is dit de dag dat er traditioneel een lekkere oliebol aan het winkelend publiek zal worden uitgedeeld. Lekker smikkelen en genieten en dan.

Gelukkig Nieuwjaar namens alle ondernemers uit Ede-Centrum.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie