Nieuwe spaarronde Stichting Specsavers Steunt van start

18 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Ede, 18 december 2013 - Een vliegende start van 2014 voor Wensstichting SHAMAJO. Dit lokale goede doel wordt vanaf januari 2014 een jaar lang gesteund door Specsavers Ede omdat het de meeste stemmen wist te verzamelen. Hiermee is Wensstichting SHAMAJO één van de ruim 100 goede doelen waar Stichting Specsavers Steunt een jaar lang voor spaart.

Ruim 300 lokale initiatieven uit heel Nederland meldden zich de afgelopen maanden aan op de website van de Stichting Specsavers Steunt om kans te maken op een jaar lang financiële steun.

,,Het is elk jaar opnieuw spannend voor welk doel we gaan sparen. Ik wil Wensstichting SHAMAJO van harte feliciteren namens de winkel met het inzamelen van de meeste stemmen", aldus Willy Philipsen, opticien Specsavers Ede.

,,Het is fijn dat we ook dit jaar weer een initiatief uit de buurt een financieel steuntje in de rug geven. Als winkel kunnen we op deze manier iets teruggeven aan de lokale gemeenschap."

Stichting Specsavers Steunt

Dit jaar start Stichting Specsavers Steunt alweer de vierde spaarronde. In januari 2014 wordt bekendgemaakt welk bedrag er in 2013 voor de ruim 200 doelen is gespaard. Specsavers richtte in 2010 de Stichting op om iets terug te geven aan de lokale gemeenschap. Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren de Specsavers-winkels automatisch een vast bedrag aan de stichting.

Na een jaar sparen schenkt elke winkel telkens het bijeen gebrachte geldbedrag aan een goed doel of initiatief dat de samenleving ten goede komt. Tijdens de jaarlijks terugkerende Ontmoetingsdagen gaan medewerkers van de Specsavers-winkels lang bij de goede doelen die zij steunen om de handen uit de mouwen te steken.

Over Specsavers

Specsavers Opticiens heeft internationaal meer dan 1600 winkels, waarvan op dit moment 118 winkels in Nederland. De winkels worden geëxploiteerd op 50:50 joint-venture basis onder leiding van een lokale partner/directeur. Specsavers is van mening dat Nederlanders al jaren veel teveel betalen voor een scherpe blik. Met deze filosofie startte het bedrijf in 1997 ook in Nederland. Internationaal verkoopt Specsavers jaarlijks 11,5 miljoen brillen van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Specsavers-winkels worden geleid door minimaal volledig MBO-gediplomeerde opticiens, die uitgebreid oogonderzoek verrichten. En met diezelfde filosofie startte Specsavers in 2007 met de verkoop van hoorzorg in Nederland. Inmiddels biedt Specsavers in 121 plaatsen hoorzorg; in 110 Specsavers-winkels en op 11 servicepunten. In de UK is Specsavers Audiciens zelfs marktleider op het gebied van hoorzorg. Alle winkels worden geleid door volledig gediplomeerde StAr-geregistreerde audiciens, die de klant begeleiden bij een correcte hooraanpassing.

Specsavers Ede

Grotestraat 23

6711 AH Ede

0318-652710

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie