Nieuwjaarsduik De ZandingOtterlo

18 december 2013 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - DroomPark De Zanding en Verenigingen uit Otterlo gaan 1 januari van start met Nieuwjaarsduik 2014.

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de feestdagen staan weer voor de deur. Kortom: het einde van 2013 is in zicht en een nieuw jaar gaat van start, dat traditiegetrouw begint met de Unox Nieuwjaarsduik. De organisatie van de duik in Otterlo verwacht 150 duikers op Nieuwjaarsdag.

DroomPark De Zanding start het nieuwe jaar gezamenlijk met de inwoners van Otterlo en omgeving. Samen met de verenigingen en diverse organisaties in en rondom Otterlo hopen zij deze traditie nog jaren voort te zetten. De duik gaat om 12.00 uur van start. Het inschrijfgeld á 2,50 euro in 2014 naar Peuterspeelzaal de Heidehummel.

Deel je duiktips

Belangstellenden kunnen kunnen de meest originele duiktips en filmpjes delen op www.facebook.com/unox en op www.facebook.com/droomparkdezanding. Via De ZandingFacebook pagina of via de lokale sportverenigingen blijf je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de Nieuwjaarsduik 2014.

Leuk om te weten

Iedereen die zich (vooraf) inschrijft, krijgt de felbegeerde Unox muts en een bewijs van deelname. Inschrijven kan via: www.droomparken.nl/dezanding/nieuwjaarsduik.

Kleine tip: trek waterschoenen of iets dergelijks aan. Weet je dat je snel onderkoelt raakt, smeer je dan in met vaseline. Deelname is geheel op eigen risico.

Meer informatie: www.unox.nl/nieuwjaarsduik

Foto archief:

De jaarlijkse nieuwjaarsduik in Veenendaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie