Afvalkalender 2014 Ede via web & app beschikbaar

19 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De afvalkalender 2014 is voor inwoners van de gemeente Ede beschikbaar via de website www.mijnafvalwijzer.nl en de app 'Afvalwijzer'. Op deze manier voorzien de gemeente Ede en afvalinzamelaar ACV iedereen van actuele informatie. Overzichtelijk én persoonlijk, want alleen de inzameldagen die voor de inwoner van toepassing zijn worden weergegeven.

De afvalkalender is te bekijken via www.mijnafvalwijzer.nl of door met de smartphone (Android/ iOS/Windows) de app 'Afvalwijzer' te downloaden. Inwoners die toch een papieren afvalkalender willen, kunnen bellen met ACV via 0900 - 20 20 161 of een e-mail sturen met de adresgegevens naar info@acv-groep.nl. Er wordt dan een geprint exemplaar toegestuurd.

Persoonlijke afvalkalender

Door online een postcode en huisnummer in te vullen, verschijnt de persoonlijke afvalkalender met daarop de relevante inzameldagen. Het is ook mogelijk om een pdf-bestand met een jaaroverzicht te downloaden. Naast de inzameldagen en basisinformatie over de soorten afval is er ook actuele informatie beschikbaar.

Herinnering via de app en web

Via de website www.mijnafvalwijzer.nl en app 'Afvalwijzer' kunnen belangstellenden herinnerd worden aan de afvalinzameldag. Een dag voor de inzameling ontvangen zij een reminder (notificatie). Hierdoor zijn deze inwoners tijdig op de hoogte om de container of plastic heroes zakken aan de weg te zetten.

Vergeet niet de app te updaten om steeds van alle informatie voorzien te zijn.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie