'Gewoon Mooi': kapsalon én schoonheidssalon

24 december 2013 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Helma van Kesteren (27) is al tien jaar kapster in hart en nieren. Dat is niet het enige wat haar uniek maakt; ze is daarnaast namelijk óók nog eens gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In juni dit jaar opende zij haar eigen salon aan de Hulweg in Lunteren: Beautysalon Gewoon Mooi. „Ik ben een van de weinigen in Lunteren die een kapsalon combineert met een schoonheidssalon.”

Na zeven jaar bij een kapperszaak in Ede te hebben gewerkt, was Helma toe aan een nieuwe uitdaging. Die vond zij in een tweejarige mbo-opleiding tot schoonheidsspecialiste. Met het diploma op zak kon ze eindelijk haar droom waarmaken: een eigen salon openen waar klanten zowel voor hun kapsel als hun uiterlijke verzorging terechtkunnen.

„De combinatie van kapsalon en schoonheidssalon is uniek. Nadat u bent geknipt, kan ik bijvoorbeeld ook uw wenkbrauwen nog even bijwerken. Bel wel even van tevoren om een afspraak in te plannen.” Persoonlijke aandacht en rust zijn de speerpunten in deze knusse salon.

Kapsalon

In de kapsalon van Beautysalon Gewoon Mooi kunt u terecht voor elk denkbaar kapsel. Van kort haar tot lang haar, van permanenten tot kleuren; Helma zorgt voor een prachtig resultaat. Helma werkt als allround kapster met het merk Schwarzkopf Professional. Niet onbelangrijk: de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Voor wassen, knippen en modelleren bent u 16 euro kwijt. Wassen, knippen en modelföhnen kost 25 euro. Voor kinderen geldt een tarief van 12 euro. Voor een overzicht van de overige prijzen kunt u terecht op www.gewoon-mooi.net.

Schoonheidssalon

Helma: „In de schoonheidssalon werk ik met het merk Neoderma, een merk op kruidenbasis met 100% natuurlijke ingrediënten. De producten van Neoderma leveren een huidvernieuwend resultaat op. Ik bied onder meer gezichtsbehandelingen en lichaamsmassage aan. Ook kunt u hier terecht voor een harsbehandeling en zelfs een complete bio-peeling" De kosten zijn afhankelijk van de tijd die de betreffende behandeling in beslag neemt.

Acties

Beautysalon Gewoon Mooi organiseert tot slot geregeld acties voor zijn klanten. „Zo gaf ik in november kleine haarlakjes weg en is er momenteel een nieuwjaarsactie. Komt u in de maand januari voor een knipbeurt of schoonheidsbehandeling? Dan mag u een kaartje openkrassen. U heeft altijd prijs: een gratis haarmaskerbehandeling, korting op producten óf een gratis product. Wees welkom!”, zegt Helma tot slot.

Beautysalon Gewoon Mooi

Hulweg 48, 6741 CH Lunteren

Tel. 06-29244903

info@gewoon-mooi.net

www.gewoon-mooi.net

Foto:

Helma van Kesteren opende in juni Beautysalon Gewoon Mooi aan de Hulweg in Lunteren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie