Kinder- en tienerkoor Jedaja start weer

30 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De repetities van kinder- en tienerkoor Jedaja starten weer op dinsdag 7 januari. Kinderen tussen zes en achttien jaar kunnen weer muzikaal aan de slag. En er is nog plek voor nieuwe leden. De repetities vinden elke dinsdagmiddag na schooltijd plaats.

Vorig jaar werd de eerster CD 'IK HEB'T!' gepresenteerd. Ook werd een avondvullend concert gegeven . En elk jaar zijn er wel optredens bij de heideweek, op kerstmarkten, in kerkdiensten of bij andere evenementen.

Het koor heeft een bijzondere naam: Jedaja. Dat betekent: de Here loven. Dat is ook het belangrijkste wat de koorleden elke week doen als christelijk kinder- en tienerkoor. Zij zingen liedjes die gaan over alledaagse dingen, zoals liefde, vriendschap, de Bijbel, God en over elkaar.

De repetities worden gehouden in het schoolgebouw op de Oranjelaan 7. Kids: voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 van 16.00-16.45 uur. Young: voor kinderen vanaf groep 6 van 16.45-17.30 uur. Nieuw is de groep Girls voor meiden die op de middelbare school zitten; zij repeteren van 17.30-18.15 uur. Meer info: www.kinderkoorjedaja.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie