Recordaantal bezoekers CineMec

31 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De kerstvakantie is in volle gang en CineMec heeft al een recordaantal bezoekers mogen ontvangen. Tot nu toe hebben meer dan 55.000 mensen (en 8.000 auto's) in de afgelopen tien dagen CineMec een bezoekje gebracht. De drukstbezochte film is met stip The Hobbit 2. Avond na avond zit het ExpoTheater vol. De familiefilms Frozen, Mees Kees op Kamp en Midden in de Winternacht zijn bij de gezinnen met kinderen razend populair. De vakantieprogrammering loopt tot en met zondag 5 januari. Dagelijks worden vanaf 11.00 uur films vertoond en is er keuze uit bijna 30 titels.

Winter@CineMec: Het is een gezellige drukte op de ijsbaan, jong en oud beleeft plezier. Tijdens de vakantie is het dagelijks vrij schaatsen van 10.00 tot 21.00 uur. Er staan voor alle schaatsliefhebbers een aantal schaatsspecials gepland.

Aanstaande vrijdag 3 januari van 15.00 tot 16.00 uur is er een ijshockey demonstratie van de Nijmegen Devils. Na afloop kunnen kinderen/jongeren met de spelers samen het ijs op. Deelname gratis.

Barbara de Loor geeft op woensdag 8 januari een schaatsclinic voor basisscholen. Iedereen kan tussen 9.00 en 15.30 uur komen kijken hoe de Loor de kinderen de kneepjes van het schaatsen leert.

De maand januari staat in het teken van het schoolschaatsen i.s.m. Friends on Ice. Het jeugd/schoolschaatsen wordt mogelijk gemaakt door Founding Fathers 'Vrienden van de Vallei'. De ijsbaan is, onder gunstige weeromstandigheden, tot 3 maart geopend.

Meer info: www.cinemec.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie