Burgerbelangen maakt programma bekend

31 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De politieke partij Burgerbelangen heeft haar programma bekend gemaakt.

Met het behalen van één zetel tijdens de verkiezingen in 2010 was een nieuw geluid te horen in politiek Ede. ,,Dit geluid zet Burgerbelangen gestoeld op Fortuynistische leest, voort met de bekendmaking van het verkiezingsprogramma 2014-2018 onder de noemer 'Duidelijke taal | Duidelijke keuzes'", meldt de fractie

,,Burgerbelangen is een rechtsprogressieve partij voor en door burgers. Geen wollige taal, maar een helder ander geluid met duidelijke keuzes. Durven te benoemen dat is waar Burgerbelangen voor staat, al wordt dat niet altijd door iedereen in dank afgenomen", aldus huidig raadslid en lijsttrekker Ruben van Druiten.

,,Wij hebben de tijd genomen voor dit programma, wat wij uiterlijk op de laatste dag van het jaar 2013 bekend wilden maken. De kandidatenlijst is overigens nog niet definitief en zal spoedig volgen. Ook de website is bijgewerkt, waar men het programma rustig kan lezen en downloaden en waar wij de actualiteiten over de verkiezingen zullen bijhouden. Tegelijk met de introductie van ons programma is ook onze Facebook pagina geactiveerd", zegt Natasja Peters.

,,Nog steeds staan bij Burgerbelangen de burgers, veiligheid, het behoud van cultureel erfgoed, de Nederlandse identiteit en tradities voorop. Wij zijn (nog wel) een kleine fractie, maar wel erg constructief, dat hebben wij de afgelopen vier jaar wel bewezen", besluit Van Druiten.

Meer info: www.burgerbelangen-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie