De Cirkel biedt jeugd 'Tinnen Soldaat schaaktoernooi' aan

2 januari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - Schaakvereniging De Cirkel houdt zaterdag 11 januari 2014 het traditionele Tinnen Soldaat Jeugdschaaktoernooi. Het evenement vindt plaats in De Open Hof, Hoflaan 2, Ede. Het spektakel begint om 10.30 uur, en duurt tot ongeveer 15.00 uur.

Indeling geschiedt op basis van speelsterkte. Ook huisschakers zijn van harte welkom. In elke groep zijn een aantal prijzen te winnen. Alle deelnemers ontvangen een herinneringsvaantje.

Het jeugdtoernooi staat open voor deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Verleden jaar trok dit toernooi bijna 125 deelnemers van binnen en buiten de regio. Dit jeugdtoernooi wordt gesponsord door de Tinnen Soldaat, Soembalaan 12 in Ede.

Dit is de speciaalzaak in (verzamel) kaartspellen, Warhammer, bordspellen, roleplaying, tweedehands speelgoed en kinderboeken. Zij beschikken over het grootste assortiment van Ede en omgeving.

De Cirkel beoogt met dit toernooi talentvolle schaakjeugd een eigen toernooi aan te bieden. De kosten bedragen € 4,00. Contant te voldoen op de toernooidag. Zaal is om 9.30 uur open, inschrijving stopt om 10.15 uur. Aanmelden Dick Wenning, telefoon 0318-652845 of via email decirkel@planet.nl.

Zet bij de inschrijving: naam, geboortedatum en eventueel lidmaatschap schaakvereniging. 

Sluitingsdatum inschrijving is 9 januari 2014.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie