Nieuwe eigenaar Eijgenraam Mannenmode

3 januari 2014 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM- Wil en Gerard Eijgenraam stoppen na twintig jaar met hun zaak Eijgenraam Mannenmode in Bennekom. Hun zaak wordt in februari overgenomen door Jan Willem van Grootheest van Soels herenmode uit Barneveld, die ook een zaak heeft in Driebergen.

Na het vertrek van Wil en Gerard Eijgenraam verandert er in feite niets in de herenmodezaak: hetzelfde genre met dezelfde merken en de zaak blijft ook Eijgenraam Mannenmode heten.

Het doet Gerard Eijgenraam deugd dat de herenmodezaak blijft bestaan in Bennekom."De zaak is toch een stuk van jezelf. Als je in deze tijd geen opvolger kunt vinden en je gaat stoppen heb je kans op leegstand. Leegstand is voor jezelf niet leuk en voor het dorp niet goed."

De geboren en getogen Bennekommer heeft 47 jaar naar tevredenheid in de herenmode gewerkt waarvan de laatste 20 jaar voor zichzelf. Jarenlang hebben Wil en Gerard gewerkt om van Eijgenraam Mannenmode de herenmodezaak te maken die het nu is. Ook daarom vinden zij het fijn dat de zaak overgenomen is.

Klanten uit Bennekom, Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Oosterbeek, Doorwerth en Renkum kunnen kleding blijven kopen bij de hun bekende heren- modezaak in Bennekom.

Wil en Gerard zijn van plan om op donderdag 30 en vrijdag 31 januari een kennismakingsavond te organiseren met de nieuwe eigenaar Jan Willem van Grootheest tijdens een open huis.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie