Vitesse verhuurt Edenaar Tighadouini aan NAC

3 januari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE- Adnane Tighadouini maakt per direct de overstap naar NAC Breda. De 21-jarige aanvaller kwam dit seizoen, vooral door enkele blessures, nog niet in actie voor Vitesse 1. De in Ede geboren aanvaller maakte op 24 april 2011 zijn debuut voor Vitesse.

In totaal speelde hij drie Eredivisiewedstrijden in het geel-zwart en scoorde hij één keer.

Tighadouini werd vorig seizoen verhuurd aan SC Cambuur. Met de Friezen werd hij kampioen van de Jupiler League. Al eerder werd Tighadouini verhuurd aan FC Volendam. Bij NAC Breda tekent Tighadouini voor drieënhalf jaar.

Technisch directeur Mohammed Allach over de transfer: ,,Adnane heeft een aflopend contract bij Vitesse. Voor zijn persoonlijke ontwikkeling is het beter dat hij bij een club gaat spelen waar hij meer speelminuten kan krijgen in een eerste elftal. Bij Vitesse is de concurrentie voor zijn positie groot en dat maakt dat hij in Arnhem te weinig aan spelen toekomt. In gezamenlijk overleg is daarom besloten dat een overstap naar NAC de beste keuze is in deze fase van zijn carrière. Wij bedanken Adnane voor zijn jarenlange inzet voor Vitesse en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie