Handballers houden zicht op koplopers

5 januari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - De handballers van Reehorst zijn 2014 begonnen met een overwinning. Huissen werd met 26-20 verslagen.

Vijf weken geleden stonden beide teams tegenover elkaar in Huissen en werd Reehorst vlotjes weggespeeld. Hoe anders verging het de Huissenaren zaterdagavond in De Reehorst.

Reehorst startte overtuigend met een snelle 2-0 voorsprong zag de tegenstander tweemaal langszij komen 3-3 en 5-5, maar daarna was het over en uit en bouwde het hardwerkende team van coach Marco Meijeringh aan een flinke voorsprong bij rust van 15-8

Jos Boers en Daniel Laverman waren op schot en zoals de laatste weken vaker het geval deed linkerhoekspeler Remco van Dijk ook van zich spreken. Mooiste doelpunt voor rust was een uitstekende combinatie van Laverman en Erik van Setten, die deze kans fraai wist te benutten.

Na rust deed vooral Yaniek van Montfort van zich spreken. Hij kwam geregeld tot scoren en anders wist hij zijn medespelers in scoringspositie te manoeuvreren. Een echte wedstrijd werd het niet meer en dus kan Reehorst weer een beetje omhoog kijken met de toppers tegen UGHV en Erica nog in het vooruitzicht.