Jubileum Februarloop CBFB

8 januari 2014 om 00:00 Sport

BENNEKOM - De CBFB is al druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de veertigste editie van de Februariloop op zaterdag 8 februari 2014 bij kaas- en kampeerboerderij Hoekelum. De organiserende stichting wil vanwege het jubileum wat extra's bieden. Door een sponsorbijdrage wordt voor 6 euro een functioneel loopshirt aan met een speciale opdruk (zie www.cbfb.nl, Februariloop) aangeboden. Verder is er voor de tweede keer een Kidsrun. En burgemeester Cees van der Knaap heeft toegezegd het startschot te komen lossen.

De directeur van het Geldersch Landschap /de Geldersche Kasteelen  zal waarschijnlijk als starter een  andere afstand voor zijn rekening nemen. Ook de twee ereleden van de CBFB zullen de lopers op de derde afstand wegknallen.  Sportservice Ede helpt met de promotie voor de Kidsrun, net zoals er  contact is met de atletiekvereniging Climax voor promotie en ledenwerving voor hen.

Verder heeft OBK toegezegd op te treden bij de start en bij het Koepeltje op de Hullenberg. Ook het draaiorgel zal niet ontbreken. Kaas- en kampeerboerderij Hoekelum  is de plaats waar het allemaal begint en eindigt; zij bieden hun accommodatie aan en verzorgen de catering. Als de weergoden niet erg tegen zitten gaat het een echt feestje worden voor zowel deelnemers als publiek.

In maart wil CBFB weer beginnen met de toerfietstochten, waarvoor van de NTFU 2 kwaliteitssterren zijn ontvangen. De tweede tocht, de Tour de Haute Veluwe, heeft zelfs de hoogste kwaliteitswaardering gekregen (3 sterren) en tevens het predicaat Klassieker. De CBFB is trots dat de inspanningen niet alleen door de toenemende deelnemersaantallen, maar ook door de NTFU worden gewaardeerd.

Zie verder www.cbfb.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie