Volleybalsters TweeVV pakken vijf punten in Nijmegen

13 januari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - De volleybalsters van TweeVV speelden tegen hekkensluiter Heyendaal 3 en wonnen met 0-4. Daarmee namen zij de volle vijf punten mee naar huis. De mannen speelden niet omdat hun wedstrijd tegen Gemini niet door kon gaan vanwege persoonlijke omstandigheden bij de tegenpartij.

De vrouwen deden wat er van hen verwacht werd: deze keer geen set afstaan aan de Nijmeegse studenten. In de eerste set lukte dat maar nipt, TweeVV won die set met 25-27. Daarna kwamen ze niet meer in gevaar, ook al maakten zij het soms spannend door de tegenstander toch nog dichtbij te laten komen.

Coach Petra Aipassa: ,,Het spel is niet altijd stabiel genoeg. We zakken soms even weg maar deze keer is het eindresultaat wel de volle winst. Dit jonge team kan zich steeds beter concentreren op waar het mee bezig is. Het is een leuke, hechte groep met potentie. Als we zo doorgaan dan kunnen we zeker stijgen op de ranglijst."

Het team beschikt de laatste wedstrijden slechts over één spelverdeler omdat Suzanne Dijkstra door een blessure nog niet inzetbaar is.

Zaterdag 18 januari spelen de vrouwen en de mannen van TweeVV om 17.00 uur in 't Riet tegen een team van het Arnhemse Arvevo.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie