Beoogde Raad van toezicht Stichting Proominent stelt zich voor

15 januari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Stichting Proominent (Primair Openbaar Onderwijs Ede) voor medewerkers en GMR-leden zijn de beoogde leden voor de Raad van toezicht voorgesteld.

De benoeming van de leden door de gemeenteraad dient nog plaats te vinden en zal gelijktijdig met de benoeming van een directeur-bestuurder zijn beslag krijgen. De verwachting is dat dit rond 1 mei a.s. zal zijn.

Het betreft de volgende personen:

Ali Fattouchi

Ali Fattouchi is 38 jaar, woont in Ede en werkt in Amstelveen.

Hij geeft leiding bij een pensioenverzekeraar.

Hij heeft 2 kinderen. Een zoon van 10 jaar en een dochter van 5 jaar.

Zijn hobby is sport .

Marjo Gruisen

De huidige functie is algemeen directeur van een goed draaiende sociale werkvoorziening, de Inclusief Groep NV, op de Noord-Veluwe. Op basis van een groot werkgeversnetwerk, innovatieve concepten en goed managementteam helpen we veel mensen met een achterstand tot werk aan een baan. 

Naast activiteiten op sportief/ bestuurlijk/ politiek terrein wil zij zich graag inzetten voor goed basisonderwijs, omdat dit de grondslag is voor een beschaafde samenleving.

Nicole Schouten

Mr. N.G.M. Schouten-Stevens, woonachtig in Wageningen, gehuwd.

Reeds 15 jaar werkzaam in de juridische dienstverlening en advocatuur.

Mede vanwege 2 zonen van 10 en 8 jaar oud affiniteit met het openbaar onderwijs

Cees Tjepkema

Cees Tjepkema is 42 jaar en woont met zijn vrouw en 2 kinderen in Ede (Kernhem). In het dagelijks leven adviseur/interimmanager bij een adviesbureau. Vanwege het lidmaatschap van de MR en GMR binnen Proominent in aanraking gekomen met deze uitdagende organisatie. Ziet het als zijn taak om er voor te zorgen dat de goede weg die Proominent is ingeslagen gevolgd blijft worden.

Ada van der Velden

Ada van der Velden-Westervelt is afgestudeerd als bestuurskundige en onderwijskundige. Zij heeft in diverse leidinggevende functies gewerkt in het Primair- en Hoger onderwijs. Momenteel is zij werkzaam als directeur van de faculteit Theologie aan de Universiteit van Tilburg. Ada van der Velden  is getrouwd, heeft drie zonen en woont in Ede.  Zij is gekozen als voorzitter van de Raad van Toezicht.  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie