Lunteren krijgt een lesje in effectiviteit

22 januari 2014 om 00:00 Sport

LUNTEREN - ,,Het klinkt misschien raar. Als je kijkt naar het spelbeeld en de kansen had het ook 6-6 kunnen zijn. Maar IJVV was veel effectiever in het afronden'', verklaarde Amir Hashemi de grote 1-5 nederlaag van Lunteren.

Hoewel Lunteren de aftrap had, stond het na 30 seconden al 0-1 via Severin Simic. ,,Wij kregen direct twee kansen op de gelijkmaker.'' Echter Roelof van den Berg tekende voor de 0-2. Dennis van de Bunt bracht in dezelfde minuut nog de spanning terug.

,,Via Mark Drijvers en Jelle Neumann hadden wij de stand kunnen omdraaien'', had Hashemi gezien. ,,Wij waren de bovenliggende partij. Maar de tegenstander maakt uit zes gevaarlijke aanvallen, liefst vier doelpunten. '' Erik Post scoorde de 1-3 en 1-4.

In het tweede bedrijf was Jelle Neumann dicht bij de 2-4. De 1-5 van Chiel Buikema maakte een einde aan de laatste Lunterse hoop. ,,Ik kan de jongens niets verwijten. Ook al omdat Jeroen Gaasbeek (knie), Mark van de Weerd (studie), Gerwin Hoogendoorn (werk), Johan Pater (knie), Maarten Meijer (gebroken neus), Bob van den Hudding (werk) en Martijn Goor (knie) ontbraken. De automatismen en patronen waren er nu niet'', merkte Amir Hashemi nog op, die Niels van de Lustgraaf en Michel van de Top liet debuteren.

Foto: Amir Hashemi zag zijn ploeg verliezen van een effectief IJVV. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie