Advendo'57 verrast in Stroe

22 januari 2014 om 00:00 Sport

EDERVEEN - ,,Het gevoel vooraf was al goed. We hebben twee weken hard en goed getraind. Bovendien Stroe in de zaal al een tikkie  gegeven met 5-1. En nu hebben met een goede strijdlust vrij gemakkelijk met 1-4 gewonnen'', liet een tevreden Cees Spek weten.

De trainer schrok wel toen Chris van Geerestein uit een corner in de zevende minuut de 1-0 binnen kopte. Al snel daarna stelde Advendo orde op zaken. Met een bal op maat van Martijn van den Dikkenberg, kon Jaap van Doorn de 1-1 binnen knikken.

Nadat Marien van Roekel al verzuimd had te profiteren van een 3 tegen 1 situatie, kwamen de Ederveners toch op 1-2. Een doorgekopte bal van Jaap van Doorn werd op juiste waarde door Jarco van den Dikkenberg ingeschat: 1-2.

Nadat dezelfde Van den Dikkenberg al twee kansen had laten liggen, maakte hij het alsnog goed. Eerst liep hij goed door na een lange bal van doelman Django Donker. En na een mooie aanval via Niels van Ginkel, Dennis van Roekel en Christian van de Fliert, kopte opnieuw de spits bij de eerste paal raak: 1-4.

,,Een glaszuiver doelpunt van Jaap van Doorn werd nog afgekeurd'', liet Cees Spek weten. Volgende week krijgt Advendo een mooie testcase, als het ongenaakbare DUNO Doorwerth op bezoek komt.

Foto: Jarco van den Dikkenberg had met drie doelpunten een groot aandeel in de 1-4 zege van Advendo'57 bij Stroe.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie