Vrijwilligers zetten zich weer in tijdens NLdoet

16 januari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - De grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet, vindt dit jaar op 21 en 22 maart plaats. Duizenden organisaties en vrijwilligers zullen zich inzetten voor allerlei soorten klussen door het hele land.

Ook dit jaar heeft het Oranjefonds een bedrag van 1.5 miljoen vrijgemaakt voor spullen die u nodig heeft om van NLdoet een succesvolle actie te maken. Meld uw klus aan voor 3 februari en maak gebruik van een financiële bijdrage van maximaal 450 euro. Wees er snel bij, want op is op.

Kijk op www.nldoet.nl/financiele-bijdrage voor het aanvraagformulier en de complete voorwaarden.

Ideeën voor een leuke klus

Naast het verven van een clubhuis en het aanleggen van een nieuwe parkeerplaats, kan een 'klus' ook een activiteitenmiddag inhouden. Plan een leuke knutselmiddag voor kinderen uit de buurt of maak een wandeling met ouderen uit het lokale bejaardentehuis. Ga de verbinding aan en wees creatief

Kijk op www.nldoet.nl/downloads-klusaanbieders voor meer ideeën voor het bedenken van een leuke klus.

Vrijwilligers werven

De Medewerker zal een aantal bedrijven en groepen benaderen om te vragen of zij aan de slag willen tijdens NLdoet. Ook zullen we via de media groepen klussers oproepen zich in te zetten tijdens NLdoet.

We kunnen nu al verklappen dat Woonstede zich, evenals vorig jaar, gaat inzetten voor diverse klussen met 130 werknemers op vrijdag 21 maart! Wie weet kiezen zij wel voor uw klus.

Kijk op www.nldoet.nl/downloads-klusaanbieders voor tips om publiciteit in te zetten en vrijwilligers voor uw eigen klus te werven.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie