Ambachtelijke producten bij winterbarbecue Buitenzorg

30 januari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - De landelijke Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV/YFM) hield dinsdag haar jaarlijkse winterbarbecue bij Restaurant Buitenzorg in Ede.

Deze bijeenkomsten staan altijd in een bijzonder culinair teken en deze bijeenkomst vooral rondom onze streekproducten. Voor dit thema was gekozen om Ede, als Hoofdstad van de Smaak, ook bij de landelijke ondernemers nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Ruim 200 ondernemers prikten en proefden met een vork die zij om de nek hadden hangen, van de talloze streeklekkernijen.  

Zonder onderstaande ondernemers was het niet mogelijk geweest om deze bijeenkomst van de OSV te laten slagen:

Landgoed Kernhem Ede - brandrood kaas

Makandra Ede - biologische boerderij met een zorgvraag

Restaurant Buitenzorg Ede - eigen scharrelvarkens

De Pluktuin - klein fruit

De Werkbij - honingproducten

De Goede Aarde - bloemen-, plantenjam en dergelijke

De Vlijt - windkorenmolen

Remeker - boerenkaas van Jerseykoeien

Wijngaard De Wageningse Berg - passie voor wijn maken

Boerderij De Kreel - groenten en koeien

Michael Cassuto (brandrood kaas), de vertegenwoordiger van genoemde bedrijven, heeft namens allen een streektafel ingericht.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie