Teams TweeVV halen geen set binnen

3 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - Beide volleybalteams van TweeVV hebben het zaterdag niet goed gedaan. Ze verloren met 0-4. De mannen verloren van Woudenberg, de vrouwen van SSS 3 uit Barneveld.

Het excuus voor dit dubbele verlies kan zijn dat beide tegenstanders op de derde plek staan en meedoen om de strijd voor het kampioenschap. Geen excuus is er voor het slechte spel van beide TweeVV-teams.

De mannen konden met name onvoldoende gevaar in hun opslag leggen en maakten daarnaast veel fouten. Alleen Senne Koetsier haalde een dikke voldoende met enkele opslagseries en met zijn passing en aanval. Met 22-25, 17-25, 21-15 en 21-25 was Woudenberg het team dat te sterk was en te slim en te constant speelde voor de mannen van TweeVV.

Vrouwen

,,Zo'n wedstrijd speel je één keer per seizoen", verzucht coach Petra Aipassa. ,,Het was een slechte wedstrijd, ze waren onvoldoende gefocust op het spel en het uitvoeren van de opdrachten. Het schortte vooral aan de blokkering. Verliezen tegen zo'n tegenstander is niet erg, als je maar wel goed speelt en dat was verre van het geval."

Alleen in de tweede set knokten de vrouwen voor wat ze waard waren om bij te blijven. Het lukte net niet de set te pakken. Daarna was de focus weg. Met 22-25, 23-25, 20-25 en 20-25 ging de wedstrijd verloren.

Zaterdag zijn beide teams vrij. De mannen spelen donderdag 13 februari om 21.30 uur tegen Vocasa 4 in Nijmegen, de vrouwen op vrijdag 14 februari om 19.00 uur tegen Renswouw 2 in Renswoude.

Foto: Archief Ede Stad/BDU

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie