Tweede lustrum Business Preuvenement gemeente Ede

3 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE: Het Business Event gemeente Ede viert in 2014 haar 10-jarig jubileum. Een decennia lang wordt dit zakelijk event met succes in de Reehorst georganiseerd voor ondernemers uit de gemeente Ede en zet jaarlijks prachtige bedrijven, die zich op een bijzondere manier onderscheiden in de schijnwerpers. Het feestelijk netwerken staat hierbij centraal.

Het organiserend bureau Network Business Events werkt momenteel achter de schermen belangeloos aan de voorbereidingen van een speciaal "Business Preuvenement gemeente Ede".

De organisatie tracht met dit Preuvenement zoveel mogelijk financiële middelen te genereren voor een goed doel. Het idee om dit jubileum op een bijzondere manier te vieren is al enthousiast ontvangen door alle direct betrokken partijen. Op 28 mei 2014 zal in de Reehorst dit extra jubileum event plaatsvinden. In het najaar van 2014, medio oktober, is de 10e editie van het jaarlijks terugkerende Business Event gemeente Ede gepland.

Het is de bedoeling dat de organisatie gaat samenwerken met tien bekende restaurants uit de gemeente Ede. De bemiddeling hiervan is in handen van culinair coördinator Ties Meeuwissen. De organisatie verwacht zo'n 350 gasten.

De Rabobanken Vallei en Rijn en Woudenberg-Lunteren zijn dit jaar voor het 10e jaar hoofdsponsor van het Business Event gemeente Ede. Als grootste bank in de Food & Agri-sector past het initiatief van het preuvenement prima bij de Rabobank en laat het zien dat de bank dichtbij en betrokken bij ondernemers is.

Lions Club Ede organiseert een veiling voor een goed doel met medewerking van Alexander Pechtold. Tijdens het Business Preuvenement wordt een veiling gehouden. De organisatie hiervan is in handen van de leden van de Lions Club Ede. De opbrengsten zullen ten goede komen aan een nog nader vast te stellen goed doel in de gemeente Ede.

Volgens Ruud Verhage van de Lions Club zijn de leden erg enthousiast en kijkt men uit naar een succesvolle veiling. Tijdens een bijeenkomst van D66 in Ede, heeft Alexander Pechtold toegezegd zijn medewerking te verlenen tijdens de veiling in de Reehorst, onder vermelding van beschikbaarheid. Binnenkort zullen hierover nadere mededelingen volgen. Voor informatie over de veiling kunnen belangstellende mailen naar: ruud.ver@planet.nl.

Hoofdstad van de Smaak

De gemeente Ede is Hoofdstad van de Smaak 2014. In dit jaar is het podium voor voeding uit de streek, waar ambachtelijke, eerlijke en duurzame producten worden gemaakt. Hiervoor worden workshops, proeverijen en seminars gehouden. Tien bekende Edenaren zijn benoemd tot smaakambassadeur. De organisatie van het Business Preuvenement werkt samen met de Stichting "Hoofdstad van de Smaak 2014" en zal zeker aandacht besteden aan streekproducten tijdens het Preuvenement.

Voor nadere informatie betreffende Hoofdstad van de Smaak 2014: www.hoofdstadvandesmaak2014.nl

TEDxEde is een voortvloeisel uit TED (Technology, Entertainment, Design), "een non-profit organisatie die zich richt op ideeën die de moeite waard zijn om te delen". Momenteel vinden er in Nederland 18 TEDxevents per jaar plaats. Bekende sprekers staan in de rij om te mogen spreken op de verschillende TEDxevents. De inhoud van de lezingen bevat geen zware theoretische kost, maar wordt zo toegankelijk mogelijk gemaakt. TEDx dwingt je buiten je kaders te denken om zo geïnspireerd te worden dit ook in je dagelijkse werkzaamheden te doen. 28 mei zal, in een speciaal aangepast Tedx-programma, aandacht worden besteed aan de Foodsector. Voor nadere informatie betreffende TEDx kunnen belangstellenden mailen met Matthijs Hazeleger, info@so-me.biz

Participatie/deelname/ informatie/kaartreservering

Belangstellenden die informatie wensen over participatie/deelname kunnen contact opnemen met: Network Business Events, telefoon 0318-658740 en vragen naar Lotte Schimmel, lotte@nbe.nu of 0615 064434, g.ansink@ga-advies.nl

Voor de culinaire invulling van het Business Preuvenement gemeente Ede is de contactpersoon Ties Meeuwissen, telefoon 0653 447316 of mmeeuwissen@deinstuif.eu.

De entreeprijs bedraagt 30 euro per persoon exclusief btw. Hiervoor ontvangt iedere bezoeker een welkomstdrankje en 10 verschillende, overheerlijke luxe amusegerechten.

Reserveren is uitsluitend mogelijk via www.nbe.nu/kaarten-bestellen, na ontvangst van betaling worden de entreekaart(en) toegestuurd.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie