Vijf inwoners strijden om Otterlose Maestro 2014

3 februari 2014 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Na het succes van Dancing with OBK, in samenwerking met Swingpoint, organiseert OBK een nieuw evenement. Otterlose Maestro is gebaseerd op het uitermate populaire BBC televisie programma 'Maestro' dat ook in Nederland werd uitgezonden door de AVRO. 

Vijf bekende Otterloërs binden onderling de strijd aan om aan het publiek te tonen wie zich Otterlose Maestro 2014 mag noemen. Een avond met vakkundige presentatie door gastheer Bert Bolwerk.

De Maestro's gaan het Otterlose fanfareorkest dirigeren met twee verschillende muziekcategorieën. Dit evenement vindt plaats in de Waldhoorn in Otterlo op zaterdag 22 maart en start om 19.30 uur.

De prestaties van de Maestro's worden becommentarieerd en gejureerd door een vakbekwame jury onder leiding van dirigent Mark Snitselaar. Wordt Bertus Hendriksen van de voetbalvereniging SVO, Gabrielle van Voorst van de volleybal BSVO of Truida Ribbers van de Waldhoorn Maestro 2014?

Of hebben Cees de Rooij van de biljartvereniging Otterlo of Ronald Klomp van tennisvereniging TVO met hun ervaring als muzikant de besrte kansen? Uiteindelijk is het publiek dat live stemt en bepaalt wie de Otterlose Maestro wordt. Op deze muzikale avond mag ook een dj niet ontbreken om er een ware feestavond van te maken.

Het doel van dit evenement is voor de bevolking van Otterlo en omstreken een groot evenement te organiseren, dat saamhorigheid en vermaak teweeg brengt.

De kaartverkoop start op 1 maart bij Spar Senten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie