Ingezonden brief: 'Extra wagon achter Valleilijn'

3 februari 2014 om 00:00 Nieuws

Met stijgende verbazing en verontwaardiging heb ik afgelopen woensdag in de regionale kranten gelezen over de maatregelen die u wilt nemen om te voorkomen dat de nog steeds groeiende groep mensen die met de Valleilijn reist straks niet meer mee kan.

In de Ede Stad staat: "om toenemende drukte tijdens spitsuren op de Valleilijn tegen te gaan"..... Tegengaan? Hoezo tegengaan? De overheid pleit er al jaren voor dat de mensen hun auto laten staan en met het OV reizen! Gedeputeerde Conny Bieze van Provincie Gelderland wil de drukte tijdens de spits tegengaan en men stelt zich tot doel de drukte in de spits medio 2015 met 5 % verlaagd te hebben!

Daarbij wordt als maatregel gedacht aan verschillende tarieven op bepaalde tijden... (lees: hogere tarieven tijdens de spits!). Ik vind het werkelijk waar te erg voor woorden dat de mensen, die inmiddels dan toch eindelijk de auto laten staan en met het OV reizen, worden gestraft omdat ze braaf iedere dag naar hun werk reizen! Plukken maar weer van de brave werkende burger! Het is schandalig!

Doorgaans investeren ondernemers in hun groeiende bedrijf, wellicht is het idee om een wagon extra achter de treinen te hangen?!

Met verontwaardigde groet,

Wilma van der Meijden

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie