Live-soulmuziek voor 25-plussers bij feest: ‘Boogie Night’

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Zaterdag 8 maart aanstaande doet 25-plus, muziekevenement ‘Boogie Night’ zijn intrede in zaal ‘Malpertuus’ te ‘Buitenzorg’. Live soul- & discomuziek van vroeger zal die avond gespeeld worden door enkele muzikanten van ‘The Soulcombination’ en ‘The Nu-Soultronics’. Daarnaast wordt de band afgewisseld met muziek van de Boogie Night DJ’s. Ook wordt tijdens de avond zichtbaar invulling gegeven aan het discoaspect door middel van projecties, decoratie en lichteffecten.

De band bestaat uit acht bandleden, met als leadzanger Michael de Viso, welke bekend zijn van diverse optredens binnen de regio en gestaan hebben op onder andere: DukeTown Jazzfestival en Huntenpop Festival. Michael kijkt uit naar het optreden en gaf aan dat: “8 maart best wel een extra sensationele avond kan worden”.

De organisatie achter ‘Boogie Night’ bestaat uit een drietal heren uit Ede die met dit evenement een stap terug in de tijd willen zetten. “We willen een feest organiseren voor volwassenen en jongvolwassenen die een avond gaan beleven zoals vanouds”, aldus de organisatie.

Het feest zal van 21:00 tot 02:00 duren en kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar bij kledingwinkel ‘Sfeer en Meer’, restaurant ‘Buitenzorg’ of via www.firstimpressionevents.org.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie