Cultura Vrouwenkoor - SING IN

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Is zingen uw hobby? Of misschien uw verborgen talent? Ontmoet u graag mensen met een zelfde passie voor zingen en houdt u er van om samen met andere te zingen? Dan is het Cultura Vrouwenkoor iets voor u! U bent van harte welkom op Sing-In op dinsdag avond 4 maart a.s. van 19.15 - 20.15 uur.

Het koor wordt bijgestaan door zes koorleden van het Amsterdamse Vrouwenkoor Acanto en staat onder begeleiding van docente/dirigente Maite Tife. Graag ontvangen wij vooraf uw aanmelding voor deze gratis Sing-In. Dit kan via www.cultura-ede.nl of via de receptie van Cultura, telefoonnummer 0318-672800.

Het koor is ook uitermate geschikt voor geïnteresseerden die van zingen houden maar het niet eerder aandurfden. Zingen is gezond en goed voor de geest! Aspecten die o.a. aan bod komen zijn stemvorming en een afwisselend repertoire met o.a. Spaanse en Sefardische muziek.

Bij voldoende belangstelling krijgt de Sing-In een vervolg in de vorm van 12 kooravonden, op dinsdag van 19.15 - 20.15 uur. De kosten hiervoor bedragen € 17,50 voor Cultura-leden en € 96,00 voor niet-Cultura-leden.

Docent Maite Tife

Naast klavecimbel docente heeft Maite Tife een brede ervaring als koordirigente en heeft ze zang als tweede instrument gestudeerd. Zij leidt het Fluxus Kinderkoor in Zaandam, het Vrouwenkoor Acanto in Amsterdam en is ook als docente verbonden aan het Nieuwe Amsterdams Kinderkoor.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie