Vrijwilligers gevraagd voor Februarloop

29 januari 2014 om 00:00 Sport

BENNEKOM - De organisatoren van de Februariloop, de CBFB, zijn aangenaam verrast door het grote aantal inschrijvingen voor deze mooie loop, die aanstaande zaterdag haar start en finish heeft bij Hoekelum.  De organisatie is uiteraard blij met deze grote belangstelling en heeft al diverse maatregelen genomen om de extra toeloop op goede wijze op te vangen. Maar wat extra vrijwilligers zijn welkom.

TV-programma s waarin aandacht wordt besteed aan gezondheid en met name waar mensen gaan hardlopen om iets te doen aan hun overgewicht, zijn erg populair. Dat lijkt één van de verklaringen te zijn  voor de grote toeloop voor Februariloop. De zachte winter wordt ook genoemd, maar vooral de gezellige sfeer en lage inschrijfprijs worden als de belangrijkste reden gezien.

Het feit dat het een feestelijke editie is (40), waarbij OBK en een draaiorgel de sfeer komen verhogen zullen ook wel een rol spelen. Alle beschikbare vrijwilligers van de CBFB worden al ingezet en zorgen met name voor de goede organisatie. Maar een paar extra mensen die ons 1 -2 uur willen komen helpen zijn zeer welkom, aldus secretaris Henk Kinds. Ze kunnen zich via info@cbfb.nl bij hem melden , maar ook telefonisch op 0318-415312. Oh ja, publiek is ook van harte welkom om te zien hoe de kinderen hun rondje om het kasteel Hoekelum lopen, de volwassenen die naar het Hoekelumse en Bennekomse Bos gaan en hen aan te moedigen en in tussentijd te genieten van de gezellige sfeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie