Zoek de geheime bewoner van Planken Wambuis

6 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - Jonge avonturiers kunnen in de voorjaarsvakantie bij Natuurmonumenten op zoek naar 'De Geheime Bewoner' van natuurgebied Planken Wambuis. De speurtocht vindt plaats op woensdag 19 februari en is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Het startpunt van de tocht is bij het kantoor van Natuurmonumenten aan de Planken Wambuisweg 1a in Ede. Het speurdoosje voor de tocht kost 3 euro voor leden van Natuurmonumenten en 5 euro voor niet-leden. Tussen 13.00 en 15.00 uur kunnen deelnemers starten op het aangegeven startpunt. De route is ongeveer 3 km lang. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar voor informatie kun je bellen met (035) 655 99 55.

Wie o wie?

'Wie is die Geheime Bewoner toch? Is het een eekhoorn, een muis of een specht misschien? In ieder geval is het een dier dat je ook écht op de Planken Wambuis kunt tegenkomen. Met het speciale doosje van de 'Geheime bewoner' ga je samen met je (groot)ouders op zoek naar dit geheimzinnige dier. Het doosje kun je ook gebruiken om spulletjes uit de natuur in te verzamelen. Los het raadsel op!'

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl en volg ons op:

@NM_Gelderland

www.facebook.com/DeVeluwe

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie