Stichting Epafras houdt WeetWieJeBent Avond in Ede

6 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - Stichting Epafras houdt donderdag 27 februari opnieuw een WeetWieJeBent  Avond in Ede. WeetWieJeBent (WWJB) Avonden zijn er ook in Assen en Bolsward en worden ervaren als levensveranderend. De WWJB Avonden zijn ontmoetingsavonden waarop mensen in aanraking komen met het Vaderhart van God.

Stichting Epafras is een interkerkelijke landelijke organisatie die zich toelegt op het organiseren van WeetWieJeBent Activiteiten. De hoofdboodschap van Epafras is: De Vader Zelf heeft je lief, WeetWieJeBent in Zijn ogen!

Op deze avond zal Henk Bruggeman spreken over Ervaar Vaders omhelzing. Bruggeman is voorganger in zijn gemeente het Vaderhuis in Den Haag. Tevens spreekt hij geregeld op conferenties in binnen- en buitenland.

'Zijn passie en focus ligt bij het Vaderhart van God. Bekend zijn vooral zijn zomerse Vaderhart conferenties op de boot Siloam. Het is Epafras' visie om mensen uit te nodigen op de WWJB Avonden die vanuit hun hart de liefde van God de Vader mogen doorgeven. Het ervaren van Vaders omhelzing is als thuiskomen bij de Vader. Een omhelzing waarin geen afwijzing, verwijt of veroordeling ligt. Vaders omhelzing betekent aanvaarding, geborgenheid, veiligheid en rust. In Vaders liefde ligt onze rotsvaste identiteit'.

Andere WWJB Activiteiten

'Naast de WWJB Avonden organiseert Epafras ook WWJB Conferenties en WWJB Seminars. Bij alle activiteiten van Stichting Epafras staat de boodschap van het Vaderhart van God centraal en wil zij mensen helpen hun ware identiteit te vinden. Velen zoeken hun identiteit in hun prestaties of in wat de wereld aan zekerheden belooft. Met de WWJB Activiteiten wil Stichting Epafras mensen laten ontdekken wie ze werkelijk zijn in Gods ogen'.

De WeetWieJeBent Avonden in Ede worden gehouden in  De Schuilplaats, Otterloseweg 18a, 6718 ZM Ede. De avonden vinden in principe elke vierde donderdag van de maand plaats en beginnen om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis en open voor iedereen.

Voor meer informatie: www.epafras.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie