Dierenambulance De Gelderse Vallei (DGV) zoekt collectanten

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Dierenambulance de Gelderse Vallei houdt dit jaar van 3 tot en met 8 maart, haar jaarlijkse collecte in de gemeente Ede. Wij hopen dat u ons, en daarmee natuurlijk de dieren, wilt steunen met uw hulp of uw financiële bijdrage!

Dierenambulance de Gelderse Vallei is al meer dan 20 jaar een onafhankelijke stichting die geen enkele subsidie ontvangt, en geheel afhankelijk is van sponsoring en giften. Onze medewerkers zijn onbetaalde vrijwilligers met hart voor dieren. Vervoer en opvang van dieren, onderhoud en verzekering van het gebouw, ambulances en opleiding van onze medewerkers zijn echter kosten waar je gewoon niet omheen kunt.

Voor een aantal diensten worden wij betaald door particulieren, dierenartsen en dierenbescherming. Maar het vervoer van bijvoorbeeld de bunzing of vos, eekhoorns, vogels en egels, die in de problemen zijn gekomen, en naar speciale opvangplekken gebracht moet worden, kosten naast de inzet van veel vrijwilligers natuurlijk ook veel geld. Ook juist voor deze dieren willen wij blijven rijden en daarom is uw steun voor ons belangrijk. Met uw steun hopen wij dit jaar genoeg geld binnen te halen om een nieuwe tweede dierenambulance te kunnen aanschaffen, waardoor wij nog meer dieren in nood kunnen helpen en vermiste en gevonden dieren kunnen terug bezorgen bij hun eigenaars.

Afgelopen jaar heeft de Dierenambulance bijvoorbeeld geholpen bij het opvangen van een hond die was gered uit een brandende flat, en een hond die in de dakgoot van een woning was beland.

Ook hebben we deze twee gestolen puppies weer terug kunnen bezorgen bij hun eigenaars. Daarnaast werd er vaak een beroep op ons gedaan voor het opvangen van gewonde of gevonden poezen, honden, vogels en egels.

Wij hopen dat u als collectant Dierenambulance de Gelderse Vallei met dit prachtige werk kunt en wilt steunen.

Hebt u een paar uur beschikbaar in de week van 3 tot en met 8 maart en wilt u ons, en dus de dieren helpen, dan hopen wij dat u contact met ons opneemt. Ook als u maar 1 straat (bijvoorbeeld uw eigen straat) wilt lopen, bent u van harte welkom om ons te helpen!

U kunt hiervoor bellen naar 0318-624092 of mailen naar davada67@gmail.com.

Meer informatie over dierenambulance de Gelderse Vallei kunt u natuurlijk ook vinden op onze website: www.dierenambulancegeldersevallei.nl

Dank u wel voor uw hulp, ook namens alle dieren!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie