Kruidvat heropent filiaal Dorpsstraat Lunteren

7 februari 2014 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - De Kruidvat-winkel aan de Dorpsstraat 95-97 in Lunteren is compleet vernieuwd en opent op donderdag 13 februari opnieuw haar deuren.

Het filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijdse toegankelijke winkel. Klanten kunnen gemakkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten en worden wekelijks verrast door een grote hoeveelheid wisselende aanbiedingen.

Winkelmanager Jan Westland is trots op zijn vernieuwde winkel. ,,In onze vernieuwde winkel staat de klant nog meer centraal. De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Lunteren en omgeving van harte uit om dit zelf te komen ontdekken en een kijkje te nemen aan de Dorpsstraat."

Verrassend, voordelig én toegankelijk

In de vernieuwde winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is bij de presentatie van de ruime hoeveelheid producten het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd.

De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen gepresenteerd. Ook met de mannen is rekening gehouden. Zij winkelen met name doelgericht. Hierop wordt ingespeeld door het complete assortiment verzorgingsproducten voor mannen overzichtelijk bij elkaar aan het begin van de winkel te presenteren.

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.000 winkels en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie