MultiFriet maakt nu al naam

7 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - Cafetaria Multifriet is onlangs geopend en levert nu al veel positieve reacties op. ,,Wij willen u graag voorstellen aan een nieuwe manier van snacken bij MultiFriet", steekt eigenaar Zangh van wal.

,,MultiFriet is gevestigd aan de Molenstraat naast Bernardo's IJssalon, een groot fenomeen in Ede en omgeving. Want wat is nou een betere combinatie dan ijs, patat en snacks? Het moderne, frisse, nieuwe interieur maakt het cafetaria toegankelijk voor mensen van iedere klasse."

,,De naam MultiFriet is tot stand gekomen door een uitgebreid assortiment food met verschillende soorten patat, van verse patat tot Raspatat."

,,Naast patat biedt Multifriet een ruime keuze, met onder meer verschillende soorten broodjes, milkshakes en softijs. De eerder genoemde verse patat vinden wij een goede aanwinst voor ons assortiment. De smaak is veel voller en de patat is zonder toegevoeging van ingrediënten. Het verschil wordt duidelijk geproefd."

De heer Zhang is aangesteld als bedrijfsleider. Hij heeft al jaren ervaring op het gebied van werken in een cafetaria. Hij heeft een grote passie om lekker eten te bereiden en vindt kwaliteit en versheid zeer belangrijk. Iedere blije gast is een grote waardering voor zijn vak.

,,Wij zijn erg blij en tevreden met het resultaat van hoe de zaak uiteindelijk is geworden. De vele positieve reacties zien wij als een groot compliment en steunt ons in het enthousiasme wat wij willen uitstralen."

,,Er waren veel mensen betrokken bij de oprichting en ook de aandacht en adviezen van vrienden en collega cafetaria’s hebben ons ontzettend geholpen. Natuurlijk kende ook onze zaak de nodige startersproblemen. Belangrijk is naar je gasten te luisteren en de goede adviezen of opmerkingen mee te nemen en hier een oplossing voor te vinden."

,,Al met al staat kwaliteit, versheid en betaalbaarheid centraal bij MultiFriet. Wij zien een gezonde toekomst tegemoet komen voor MultiFriet. Zeer zeker is het ook een mooie aanvulling voor het centrum , maar zeer zeker ook voor de gemeente Ede."

,,We verwelkomen u graag bij MultiFriet, een nieuw trendy cafetaria van deze tijd waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en waar u na uw bezoek zeker terug wilt komen."

Cafetaria Multifriet

Molenstraat 116a

6711 AW Ede

www.multifriet.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie