2e editie Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Van maandag 7 juli tot en met vrijdag 11 juli zal de 2e editie van de Veluwse Fiets 4-daagse Otterlo worden gehouden. Vorig jaar was de 1e editie een groot succes met meer dan 550 deelnemers.

Vanuit het prachtige dorp Otterlo, de poort van de Veluwe, zijn er schitterende routes uitgezet, welke u leiden langs het bos, heide- en cultuurlandschap. Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 25, 40 of 60 km, de woensdag is vrij te besteden. De start is dagelijks tussen 09.00 en 11.00 uur bij: Café Restaurant De Waldhoorn in Otterlo.

Het inschrijfgeld bij voorinschrijving voor deelname van de gehele week bedraagt € 12,- per persoon. Onder de voorinschrijvingen wordt een midweek (7-11juli) in een 4-persoons accommodatie of verblijf met eigen caravan of tent op Camping De Wije Werelt of Droompark De Zanding verloot.

De routes worden aangeduid aan de hand van een duidelijke routebeschrijving. Tijdens de fietsvierdaagse is er in Otterlo voldoende te beleven, in het dorp en op diverse toeristische bedrijven worden leuke activiteiten georganiseerd. Het is een fietsvierdaagse voor liefhebbers van de natuur en de rustieke omgeving van Otterlo.

Meer informatie op: www.veluwefiets4-daagseotterlo.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie