Permar investeert in vakkundig opleiden

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Voor veertien medewerkers begon het jaar goed. Zij ontvingen begin deze maand hun vakdiploma SVS Trappenhuisreiniging. De ontwikkeling van de medewerkers van Permar en kwaliteit bieden aan opdrachtgevers gaan hiermee hand in hand.

Vakopleiding Trappenhuisreiniging

Bij Permar hebben veertien medewerkers de vakopleiding SVS Trappenhuisreiniging gevolgd en succesvol afgerond. Het betreft medewerkers die worden ingezet voor trappenhuisreiniging bij onder meer vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en woningcorporaties. Door de grote verscheidenheid aan omstandigheden en afwerkmaterialen vraagt het reinigen en onderhouden van trappenhuizen (en algemene verkeersruimten) bijzondere kwaliteiten. In deze opleiding leren medewerkers hoe zij op de juiste wijze trappenhuizen moeten schoonmaken.

Permar = ontwikkeling

De missie van Permar is dat zij medewerkers verder willen ontwikkelen in hun kennis en vaardigheden. De grote diversiteit aan afwisselende werkzaamheden en opleidingen leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Om die reden investeert Permar in het opleiden van haar medewerkers en streeft zij naar een zo hoog mogelijk percentage opgeleide medewerkers.

Feestelijk moment

De diploma-uitreiking vond plaats onder toeziend oog van familie en natuurlijk waren er bloemen en was er gebak. Een feestelijk moment voor deze medewerkers van Permar. Iedereen kreeg een erkend diploma met mooie cijfers en een goede beoordeling. Daarnaast is minstens zo belangrijk dat collega’s elkaar de afgelopen periode geholpen en gesteund hebben en elkaar zodoende nog beter hebben leren kennen. Permar blijft werken aan de toekomst!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie