Primeur voor Veenendaal en Food Valley: de eerste Innovatie Winkel van Nederland!

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Sinds 3 februari 2014 is in de Scheepjeshof te Veenendaal de eerste Innovatie Winkel van Nederland gestart. De Innovatie Winkel is een initiatief van NL Innovators.

Een ondernemer kan met zijn of haar idee naar NL Innovators komen. Binnen 4 weken wordt een idee verder ontwikkeld door een multidisciplinaire team van studenten en werkzoekenden. NL Innovators is een bedrijf dat zorgt voor de juiste samenwerking tussen ondernemers, studenten ,werkzoekenden experts en bedrijven. Een uniek concept met grote maatschappelijke betrokkenheid!

Na het succes in Groningen was het tijd voor NL Innovators om uit te breiden. Vanaf 3 februari 2014 is in het centrum van Veenendaal dé Innovatie Winkel gestart. In deze inspirerende omgeving wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een concept. Binnen 4 weken ligt er voor de opdrachtgever een uitwerking van zijn of haar idee klaar.

Daarnaast wordt er flink genetwerkt tussen studenten, werkzoekenden en opdrachtgevers. Hierdoor maken werkzoekenden en studenten eerder kans op een baan. Op deze manier draagt de Innovatie Winkel mee aan het maatschappelijke belang van Veenendaal.

“We bring people together to startup great products and services in just 4 weeks”

Iedereen is welkom op Scheepjeshof 60 om zelf te ervaren wat er allemaal gebeurd en aan welke projecten er wordt gewerkt. Daarnaast is er elke woensdag tussen 12:00 en 14:00 een inspiratielunch. Onder het genot van een broodje en wat drinken vertellen de projectteams over hun project. Initiatiefnemers van de Innovatie Winkel Enno Meines en Jos van Garderen nodigen u uit om deze wekelijks, inspirerende lunch bij te wonen.

Meld je als student, of werkzoekende aan via www.nlinnovators.nl of neem contact op met Enno Meines tel 06-55104501 of Jos van Garderen tel. 06-55122117

NL Innovators te Veenendaal is een kweekvijver waar ideeën tot leven gebracht en uitgevoerd worden. Dus heeft u een idee? Kom dan langs bij de Innovatie Winkel op Scheepjeshof 60 in Veenendaal!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie