Een romantisch geluid

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Na een zeer geslaagd concert in november 2013 in Dieren gaan Het Edes Orkest en Het Dierens Mannenkoor op 1 maart a.s. ook voor het Edese publiek samen ‘een romantisch geluid’ ten gehore brengen.

Tijdens dit concert hoort u o.a. muzikale hoogtepunten uit diverse opera’s en operettes.

U kunt genieten van de prachtige melodie van Vilja- lied uit Die Lustige Witwe. Ook het gepassioneerde Habanera uit Carmen van Bizet staat op het programma. Van Verdi klinken het Libiamo uit La Traviata en het Slavenkoor uit Nabucco. Laat u meevoeren op de klanken van de prachtige melodie van het intermezzo uit Cavalleria Rusticana van Mascagni. En natuurlijk kan Casta Diva uit Norma van Bellini niet ontbreken. Kortom genoeg gelegenheid om u te laten meeslepen door het muzikale enthousiasme van beide verenigingen, die ook afzonderlijk nog voor u optreden.

Het Edes Orkest is een symfonisch blaasorkest, dat bestaat uit ca. 25 leden. Het orkest staat onder leiding van Roger Ritzen. Tijdens dit concert werkt het orkest samen met sopraan Jacqueline Bosch en het Dierens mannenkoor. Jacqueline Bosch begon haar zangcarrière in 1997. In 2005 was ze een van de finalisten in het tv programma: ‘Una Voce Particulare’. Zij volgde vele masterclasses en zong hoofdrollen in bekende opera’s.

Het Dierens mannenkoor staat onder leiding van Alina Sokolova. Het koor bestaat uit ruim zestig enthousiaste zangers, uit Dieren en omgeving.

U bent van harte welkom om te komen luisteren naar dit gezamenlijk concert, op 1 maart 2014, in de Taborkerk (Prinsesselaan 8 te Ede) . Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten á € 10.00 zijn te koop aan de deur van de kerk.

Voor meer informatie en het volledige programma: www. hetedesorkest.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie