"Ik heb je lief, zo lief"

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Zo zong Ramses Shaffy al door de jaren heen, want " liefde maakt het leven de moeite waard". Valentijnsdag maakt dit weer eens bewust bij velen die alleen door het leven gaan. De meesten doen dit prima. Maar toch? Die ene, waar je graag mee van gedachten wilt wisselen, die naast je staat en zonder iets te zeggen begrijpt wat je bedoelt. Jij wilt dit ook! Maar hoe?

Stichting Date is een landelijk relatiebemiddelingsbureau dat al ruim 44 jaar ervaring heeft op dit gebied. Marlies Nagtegaal is consulente voor de regio Ede en omstreken. "Mijn werk is mijn hobby. Ik houd van mensen en elke nieuwe cliënt(e) is een uitdaging voor mij. Ik doe dit werk met enorm veel plezier". Stichting Date is op de persoon gericht en daarom verschilt Stichting Date zo veel van internet. De werkwijze betekent een regelmatig contact met de cliënten, die altijd kunnen terugvallen op Stichting Date. We hebben een inschrijftermijn van 14 maanden, waarin men zelf onbeperkt kan kiezen in de partnerboeken en gekozen kan worden. Elke twee maanden krijgen de cliënten een nieuw partnerboek toegezonden. Zij kunnen ook gebruik maken van ons digitale partnerboek om dagelijks te raadplegen en natuurlijk de persoonlijke begeleiding van de consulente. Het is immers toch heel fijn om veilig te kunnen daten. De bijdrage voor de dienstverlening is naar draagkracht. Wat houdt je nog tegen? Je kunt altijd bij mij terecht voor een telefoontje of een informatief gesprek. marliesnagtegaal@stichtingdate.nl : tel.: 0318848532 of www.stichtingdate.nl

Vrijblijvend kennismaken met ons? Kom dan naar onze Valentijnsparty op vrijdag 14 februari 2014 in Veghel. Kijk voor meer informatie op onze website onder "activiteiten" of bel gratis 0800-022 0225.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie